PRE NEKOLIKO GODINA IMALA SAM MOMKA. MOJI IMAJU DOSTA PARA….

0
189

Pre nekoliko godina imala sam momka.Moji imaju dosta para i zelela sam da vidim da li je on bio sa mnom radi mene il zbog novca.Zbog nekih njegovih neobjasnjivih postupaka,odlucila sam da ga testiram. 

 

Jednom prilkom sam mu rekla da su moji bankrotirali i da smo izgubili kucu i sav novac.Dva- tri dana se pravio da mu je zao i tesio me je,ali vec peti dan sam mu dosadaila jer je ON morao da placa skupe vecere u restoranu,koje sam ja inace placala.

 

Raskinuo je uz neki totalno besmislen razlog i pobegao glavom bez obzira kao neka kukavica. 

 

 Ne znam da li sam ispravno postupila jer sam ga lagala ali bar znam na cemu sam.Sada imam momka koga nije briga za moj novac i koji me iskreno voli. Zaprosio me je i planiramo svadbu za 3 meseca.

NAKON DUGE VEZE ODLUČILI SMO DA SE VJENČAMO, ALI SMO PRIJE TOGA RIJEŠILI D KUPIMO STAN, DA GA…

Nakon duge veze odlučili smo da se vjenčamo, ali smo prije toga riješili da kupimo stan, da ga uredimo, jer smo već dvije godine živjeli zajedno. Kada smo kupili stan moja mama je željela da ga ona uredi, nisam joj dozvolio, jer je moja vjerenica bila protiv toga, jednostavno nije podnosila moju mamu. 
 Zbog toga se moja mama naljutila, pale su i neke teške riječi i od tada više se nikada nismo vidjeli. Život sam posvetio mojoj vjerenice, sada već supruzi, ali me je pogodilo to što je njena mama svakog vikenda postala redovna u našem stanu, kada se prošle godine porodila 40 dana sam spavao u kuhinji, 
 a njena mama, moja TAŠTA, sa njom u našoj sobi. Prošli vikend se ponovo najavila da će doći, a ja sam samo kratko prokomentarisao ZAR OPET?,
a moja supruga me zbog toga tako izvrijeđala, da sam se osjećao baš jadno. Sve više razmišljam o mojoj mami sa kojom ne razgovaram i koju nisam vidio 3 i po godine.
Da li sam napravio grešku?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here