MOJA DEVOJKA NIKADA NE NOSI NEKE TESNE STVARI, UVEK SU TO NEKE ŠIROKE MAJCE…

0
164

Moja devojka nikad ne nosi neke tesne stvari, uvek su to neke široke majce, zakopčane košulje do grla i tako to. Neki polu-dečački stil kako ona to zove.

Smuvam se ja sam njom jer je lepa naravno i totalni car od devojke i prolazilo tako neko vreme dodje do toga da mi treba da se spavamo.

Kad se ona skine a ja O.O Telo izvajano, grudi bujne, zgodna samo tako, prava ženska! A ja onako buljim u nju i ona me pita kao ma šta ti je, je l nije nešto u redu, a ja u čudu!

Pitam je ja, zašto nikad ne pokazuje svoje telo kad je več takvo.

Tada mi je rekla da nema potrebe za tim, već kad nadje osobu kojoj to i treba da pokaže, pokazaće. Tada sam se samo još više zaljubio u nju.

DRUGA ISPOVIJEST :

Moj muz je stariji od mene 27 godina i svi me osudjuju zbog toga. Ljudi misle da sam se udala iz interesa i govore da sam bomba od zene i da sam s ovakvim telom mogla udati za mnogo mladjeg i lepseg,
a niko ne zna koliko sam ja puta pretrpela seSualno nasilje u spavacoj sobi kada bih do toga dosla s nekim mladjim muskarcem,
koliko njih lepu zenu tretira samo kao igracku da bi zadovoljili svoje fantazije i koliko su uvereni u to da je zgodna zena spremna na svakakve perverzije.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here